11/05/2019 – Taller de revelat en blanc i negre amb forçat
11/05/2019 – Taller de revelat en blanc i negre amb forçat

11/05/2019 – Taller de revelat en blanc i negre amb forçat 🗓

Treu la llum de la foscor – Forçats; jugant amb la sensibilitat de la pel·lícula.

Encara no coneixes les possiblitats del forçat a la fotografia química? Ets dels que deixa la càmera i els rodets si surt de nit? Doncs aprèn a forçar la pel·lícula i treu fotos a qualsevol situació. L’excés o la manca de llum ja no seran un problema!

En què consisteix el forçat a la fotografia?
Aquest taller està orientat a entendre i a saber utilitzar les característiques de “latitud” de les emulsions fotogràfiques actuals. Així, aprendrem a exposar pel·lícules lentes i ràpides, de diferents ISO, però usant-les amb velocitats més altes i més baixes. Així, se’ns obrirà un nou món d’infinites possibilitats per poder forçar els nostres rodets d’acord amb les condicions lumíniques a què ens enfrontem.

Quan?

  • El taller serà el proper Dissabte 11 de maig a Llumàtics Fotoespai.
  • A les 10h iniciarem la part més teòrica explicant els misteris dels diferents tipus de pel·lícula i les seves característiques. La teoria del forçat, la latitud i la sensibilitat de la pel·lícula química.
  • 11h.– En el mateix espai i usant il·luminació d’estudi, realitzarem la part pràctica del taller disparant diverses pel·lícules a diferents velocitats.
  • 12h.– Explicarem com revelar correctament els rotllos “forçats” al matí. Després de les explicacions passarem al laboratori i revelarem els rotllos disparats anteriorment.
  • Al final del taller haurem obtingut uns espectaculars negatius a punt per ser ampliats en el proper taller d’introducció a l’ampliadora.

Que inclou aquest taller?

  • Classe teòrica i pràctica
  • Rodets de 35 mil·límetres necessaris per al taller
  • Químics i material necessari per al revelat de les pel·lícules

Què necessites per fer el taller?

  • Porta la teva càmera analògica (preferiblement manual o que es pugui canviar la ISO). Si no disposes d’una càmera de pas universal et deixarem un. La càmra ha de ser de pas universal (35mm) ja que la pel·lícula per el taller és d’aquest format.
  • Ganes d’aprendre! La resta ho posem nosaltres

Preu 50 €
– Podeu pagar per PayPal
– Inscripcions per correu electrònic a: llumatics@gmail.com

Curs especialment dissenyat per als amants de la fotografia a altes hores de la nit. Porta la teva càmera de festa i, sense flaix, treu les millors fotos

Scheduled Forçats Tallers

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad