18/02/18 – Taller de revelat en blanc i negre amb forçats
18/02/18 – Taller de revelat en blanc i negre amb forçats

18/02/18 – Taller de revelat en blanc i negre amb forçats 🗓

Treure la llum de la foscor – Forçats; jugant amb la sensibilitat de la pel·lícula.

Encara no coneixes les possibles forçada a la fotografia química? Eres dels que deixa la càmera i els rodets si surt de nit? Doncs aprèn a forçar la pel·lícula i treu fotos a qualsevol situació. L’excessiu o la manca de llum ja no seran un problema!

En què consisteixen el forçada a la fotografia?

Aquest taller està orientat a entendre i saber utilitzar les característiques de “latitud” de les emulsions fotogràfiques actuals. Així, aprendrem exponent pel·lícules lentes i ràpides, de diferents ISO, però usant-les amb velocitat més altes i més baixes. Així, se’ns obrir un nou món d’infinites POSSIBILITATS per poder forçar Els nostres rodets de ACORD amb les condicions lumíniques a què ens enfrontem.

En què consisteixen aquest taller?

El taller serà el Pròxim diumenge 18 de febrer a Llumàtics Fotoespai.

A les 11h iniciarem la part més teòrica explicant els misteris dels diferents tipus de pel·lícula i les seves característiques. La teoria del forçada, la latitud i la sensibilitat de la pel·lícula química.

12h.- Al Mateix espai i Uzan il·luminació d’estudi, realitzarem la part pràctica del taller Disparant diverses pel·lícules en diferents velocitat.

14h.- harémos un petit recés per anar a dinar. Podem menjar tots junts en un restaurant proper (menú de 15 € els diumenges) o comerç per llibre.

16h.- Ja relaxats despés del menjar explicarem com revelar correctament els rotllos “forçats” al matí. Després de les explicacions passarem el laboratori i revelarem els rotllos disparats al matí.

Al final del taller haurem obtingut Uns espectaculars Negatius a punt per ser ampliats en el proper taller d’introducció a l’ampliadora.

Que inclou aquest taller?

 • Classe teòrica i pràctica
 • Rodets de 35 mil·límetres necessaris per al taller
 • Químics i material necessari per al revelada de les pel·lícules

Què necessites per a acer al taller?

 • Treu la teva càmera analògica (preferiblement manual o que es puc canviar la ISO). Si no disposen d’una càmera de pas universal et deixarem una
 • Ganes d’aprendre! La resta ho posem nosaltres
  Preu 75 € (el menjar no està inclosa en el preu)
  – Pot pagar per PayPal
  – Inscripcions por correu electrònic a: llumatics@gmail.com

Curs especialment dissenyat per als amants de la fotografia a altes hores de la nit. Treu la teva càmera de festa i, sense flaix, treu les millors fotos

*** La fotografia que il·lustra aquesta promoció del taller està Fet amb Ilford Delta 400 forçada 1600

Scheduled Forçats Tallers

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad