La jornada començarà a les 10:00 del matí, amb diferents activitats en els espais de la Nau Bostik.

A La Perversa farem jornada de portes obertes perquè puguis conèixer el nostre laboratori i plató, i si portes la teva càmera i paper fotogràfic, podràs revelar tu mateix les fotos del dia.

També farem un taller experimental pinhole molt especial, de la mà del fotògraf Alfonso de Castro i Santi Pladellorens de Analogueworks, que posarà a disposició dels alumnes algunes de les seves càmeres de diferents formats.
Inscriu-te al taller, enviant un mail a info@laperversa.com. Tenim places limitades! Cost del taller 15 €.

Tindrem també un photocall, amb retrats pinhole molt especials fets per Joan “Linux” de Llumàtics.

I els fotominuteros Tiempo Y Luz que estaran amb les seves càmeres fent retrats bells i familiars. El millor record que pots portar-te a casa teva.

Podràs visitar el Mercat Pervers on tindrem una selecció d’expositors amb material fotogràfic, accessoris, pel·lícula, obra fotogràfica …

Habilitarem un espai perquè els visitants puguin veure de primera mà una Càmera Fosca, farem una foto de grup i fins i tot tindrem l’enorme cap de Lenin fent fotos pinholes per la Nau Bostik.

Podràs gaudir d’una gran varietat d’exposicions de diferents col·lectius i autores / autors fotogràfics que s’inauguren durant el matí.

I com sabem que és un dia polític important, disposarem d’urnes-pinhole perquè puguis votar.

Un dia molt divertit que volem omplir de fotografia, de càmeres de tots els colors, formes i mides i d’un ambient alegre per a tota la família.

Per a més informació: info@laperversa.com

Participants:

Pinhole Tallers