Llumàtics Fotoespai
Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Llumàtics, un petit joc de paraules que vindria a significar “influenciats per la llum”, és una associació dedicada a la fotografía química, la de tota la vida. En aquest espai amés de treballar com a fotògrafs, impartim tallers i classes sempre relacionades amb la fotografia química, la que ens fa més feliços.

Consulta els nostsres cursos a la nostre pàgina de Facebook, o directament a aquest mateix web.

El nostre professorat està format per:


Joan “linux” Martínez Serres:

Nascut el 25 de juny de 1972 a Barcelona s’ha format de forma autodidàctica en el món de la fotografia des de fa uns 20 anys.

Especialitzat en tot tipus de reportatges d’esdeveniments, especialment en el Blues i Jazz de Barcelona.

Recentment amb nou estudi-laboratori a llumatics.com. És fotògraf oficial del Festival de Blues de Barcelona i a la Barcelona Tattoo Expo.

Actualment treballa com a fotògraf freelance (Pocallum.cat.) i en el projecte de formació i experimentació fotogràfica a Llumàtics.

A més és professor a Lomography Embassy Barcelona els darrers anys (del 2001 al 2019) i col·labora habitualment amb diverses publicacions (Carrer, La Directe…).

També ha publicat diverses portades de discs de músics de Barcelona com Barcelona Big Blues Band, Big Dani Pérez, Bernat Font Trio, Juan José Barreda i d’altres.

Membre actiu del col·lectiu 9barrisimatge.org.

Webs:

Altres professors que fan formació a Llumàtics


Alfonso de Castro

Sóc un artista que utilitza la fotografia com a mitjà d’Expressió i que combina aquesta activitat amb l’Ensenyament universitari.

Sóc un fotògraf i daguerotipista Especialitzat en fotografia de retrat, nu i documental.

Treball principalment, però no només, amb càmeres de gran format. També em vaig especialitzar en fotografia del segle XIX i processos d’impressió alternatius, incluyéndo Platí, Palladium, Van Dyke i Cyanotype.
Tinc una llicenciatura en Física i un Ph.D. En Belles Arts i he Estat durante molts anys, professor de Fotografia al Departament de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

La meva visió actual de la fotografia gira al voltant de la idea de “Excess”.

Web: alfonsodecastro.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
%d bloggers like this: