21/03/2020 – Taller de Streetphoto
21/03/2020 – Taller de Streetphoto

21/03/2020 – Taller de Streetphoto 🗓

Streetphoto, fotografiant la ciutat

Al març, esperant un xic de bon temps, repetim nou taller a Llumàtics! Després d’un temps més centrat en les tècniques d’estudi i laboratori, acomiadarem el fred amb un taller que molt reeixidament he impartit en altres centres en els últims 10 anys. Es tracta del art de fotografiar, sense pors, l’entorn que ens envolta.

Així que si ets un entusiasta d’aquest tipus de fotografia urbana – o més coneguda en la seva terminologia anglesa Street Photo – aquest pot ser el teu taller.

Aquest tipus de fotografia resulta summament complicada a l’inici ja que ens hem d’enfrontar a fotografiar, en calent, a persones i situacions que ens anem trobant. Però no et preocupis; aprendràs la tècnica i tots els trucs perquè afrontis el handicap sense dificultats i, amb pràctica, et sentis entusiasmat de portar sempre la teva càmera i disparar a tot el que esdevé passejant per la teva ciutat.

Quin és el pla?

A les 10:30h, a Llumàtics i després d’un petit refrigeri, impartirem la part més teòrica del taller; tècnica, trucs, consells, equip, etc.

A continuació carregarem un rodet de pas universal de 36 fotogrames i prepararem tot l’equip per iniciar la part més divertida i pràctica.

Sobre les 11: 30h ens desplaçarem fins al popular Mercat de Sant Antoni, a 10 minuts de l’estudi, per iniciar la practica. Un cop ubicats el professor donarà les instruccions per fer el taller sobre la base de totes les tècniques explicades en la primera parate.

Finalment, cap a les 13: 30h tornarem a Llumàtics per deixar els rodets per revelar i digitalitzar. Les fotografies seran lliurades als alumnes en una setmana via WeTransfer i els negatius podreu venir-los a recollir qualsevol dia.

Què inclou el Taller Analògic?

  • La classe teòrica i pràctica
  • 1 rodet de pel·lícula de pas universal en blanc i negre
  • Digitalitzat els retrats i enviament dels mateixos per WeTransfer als pocs dies

Què necessites per fer el taller?

  • La teva càmera analògica preferida de pas universal. Si no tens cap et prestarem una de les nostres
  • Actitud, desvergonyiment i ganes d’aprendre

Preu 99 €
– Inscripcions IMPRESCINDIBLES per correu electrònic a: llumatics@gmail.com
– Pagaments per transferència bancària o Paypal

Curs especialment dissenyat per als amants de la fotografia que vulguin aprendre tots els secrets de la fotografia urbana

Scheduled StreetPhoto Tallers

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad