Taller “Retrat a Gran Format”, a Lomography Embassy Barcelona
Taller “Retrat a Gran Format”, a Lomography Embassy Barcelona

Taller “Retrat a Gran Format”, a Lomography Embassy Barcelona

Sí, ja fa uns mesos que he tornat amb els meus tallers a Lomography Embassy Barcelona. Aquí us presento el que més imparteixo en aquest temple de la fotografia química de Barcelona. Retrat a Gran Format. En aquest taller, que acostumem a programar-lo els dissabtes al matí, combinem la disciplina del retrat amb la tècnica ancestral del Gran Format. Per si això fos poc, utilitzem la càmera “Woody”, un preciós engendre de càmera de fusta fabricat, aproximadament 1890!

Però el que fa d’aquest taller un dels més reeixits a Lomograny és que el fem amb paper fotogràfic i els mateixos alumnes dirigeixen el retrat, usen la càmera, disparen i revelen el paper fotogràfic. Tenint així una experiència completa, d’inici a fi, del procés del retrat; Direcció del model, posat, actitud, mesurament de llum, enquadrament, enfocament, execució, revelatge i càrrega de xassís.

Es pot perdre més un taller d’un matí? Perquè us feu una idea aquests són els resultats del passat taller. Totes les fotos (menys 2 del profe) han estat realitzades pels alumnes que juren, mai no havia ni usat una càmera d’aquestes característiques ni havien tampoc revelat paper fotogràfic en safata a la seva vida.

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad